Έμπνευση από την φύση

Το Aris Art Hotel είναι ένα ξενοδοχείο boutique, στην Παλαιόχωρα Χανίων και λειτουργεί όλον τον χρόνο. Το ξενοδοχείο έχει μακρά ιστορία και μέσα στα χρόνια έχει διεισδύσει στην κουλτούρα του ελεύθερου πνεύματος της Παλαιόχωρας και στον εξειδικευμένο τουρισμό. Πραγματικά ξεχωρίζει, διοτί εξειδικεύεται στην επαγγελματική φιλοξενία δίνοντας προσοχή στην λεπτομέρεια, ενώ παράλληλα προωθεί τα καλλιτεχνικά εκθέματα στις εγκαταστάσεις του, εμπνευσμένα από την φύση.

Βρίσκεται δίπλα στο Ενετικό κάστρο Fortezza, στην άκρη της παλιάς πόλης της Παλαιόχωρας. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου έχει το πλεονέκτημα να απέχει, με τα πόδια, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης ενώ ταυτόχρονα να απολαμβάνει μία ασφαλή απόσταση από το καλοκαιρινή νυχτερινή βουή.

THE CONCEPT Το προφίλ του ξενοδοχείου προσδιορίζεται ως Art hotel. Είναι εμπνευσμένο από το φυσικό περιβάλλον αλλά και ενσωματωμένο στο άγριο τοπίο. Η αγάπη μας για την φύση είναι ανεξάντλητη, όπως και η ανάγκη μας να παραμένουμε γειωμένοι. Αυτή η σύνδεση θρέφει τον πυρήνα της ψυχής μας.

Έχουμε μία ολιστική φιλοσοφία η οποία εκφράζεται με την δημιουργία ένα αρμονικού περιβάλλοντος που συνοδεύεται από υπηρεσίες φυσικής ευεξίας που στοχεύουν τόσο στην αποτοξίνωση όσο και στην αναζωογόνηση του πνεύματος, του σώματος κα της ψυχής.

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ

ΤΟ

ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Woman dancing at hotel

Ανακαλύψτε τον εαυτό σας

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΠΑΛΑΙΟ

ΧΩΡΑ