Ηρεμία, Σύνδεση και Δημιουργία

Οι διακοπές σημαίνουν κάτι το διαφορετικό σε διαφορετικούς ανθρώπους – ενώ για κάποιους μπορεί να αφορά σε χρόνο αφιερωμένο για χαλάρωση, για άλλους μπορεί να είναι απολύτως απαραίτητο να συμπεριλάβουν κάποιου είδους αθλητική δραστηριότητα. Με το πέρασμα του χρόνου, βιώσαμε μία απότομη αύξηση στο ενδιαφέρον για εναλλακτικό τουρισμό που αφορούν στην άθληση και το wellness. Η Παλαιόχωρα είναι ιδανική για δραστηριότητες στην φύση, όλον τον χρόνο και εδώ στο Aris Art Hotel έχουμε συμπεριλάβει διάφορες δραστηριότητες και θεραπείες σώματος ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τα αιτήματα των πελατών μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Yoga

Η Παλαιόχωρα προσελκύει αναρριχητές που αγαπούν να περιπλανώνται στα Κρητικά βουνά, καθώς και λάτρεις της yoga που είναι έτοιμοι να απλώσουν τον τάπητά τους στο θερμό κλίμα μας και υπό τις εντυπωσιακές θέες που προσφέρει το τοπίο. Υπάρχει ένας τέλειος χώρος για yoga και για δραστηριότητες που αφορούν αυτήν την γυμναστική στην ταράτσα του Aris Art Hotel όπου υποδεχόμαστε άτομα ή ομάδες να παρακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα και να αξιοποιήσουν αυτόν τον χώρο για την εξάσκησή τους. Μπορούμε επίσης να σας φέρουμε σε επαφή με ντόπιους δασκάλους της yoga για μαθήματα κατά την διαμονή σας.

Μασάζ

Υποδεχόμενοι τους επισκέπτες μας όταν επιστρέφουν κουρασμένοι από μεγάλες εξορμήσεις πεζοπορίας στα Κρητικά βουνά, αποφασίσαμε να εντάξουμε ένα χαλαρωτικό, τροπικό στούντιο μασάζ για την χαλάρωση και την αποθεραπεία τους. Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον ζεστό χώρο, επικοινωνήστε με το προσωπικό μας και κλείστε ραντεβού για συνεδρία μασάζ.. Ο χώρος έχει ζωγραφιστεί από έναν ντόπιο καλλιτέχνη και διακοσμηθεί με το ίδιο μεράκι όπως και το υπόλοιπο ξενοδοχείο. Έχει εξελιχθεί σε έναν υπέροχο πρόσθετο χώρο του Art Hotel και ανυπομονούμε να αξιοποιηθεί από τους επισκέπτες μας. Κατά την διάρκεια της ζεστής θερινής σεζόν, προσφέρουμε την δυνατότητα να απολαύσετε ένα μασάζ και θεραπευτικές συνεδρίες σε ένα απομονωμένο και ήσυχο σημείο του κήπου μας ή διαφορετικά στην ταράτσα μας, ανάλογα τον άνεμο. Τίποτα δεν είναι πιο χαλαρωτικό ή αναζωογονητικό από ένα υπαίθριο μασάζ, ειδικά κατά τις πρωινές ώρες με την θαλασσινή αύρα. Συνεργαζόμαστε με κάποιους καταξιωμένους ντόπιους θεραπευτές ώστε να σας προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών θεραπειών όπως το: reiki μασάζ σε βάθος του ιστού, σουηδικό μασάζ και ρεφλεξολογία – όλα για την ικανοποίηση των αναγκών σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό του Aris Art Hotel για περαιτέρω πληροφορίες.

Διαλογισμός

Κάποιοι από τους επισκέπτες μας έχουν εντάξει τον διαλογισμό στην καθημερινότητά τους ως μία μέθοδο γείωσης και εύρεσης της εσωτερικής τους γαλήνης ενώ ο υπόλοιπος κόσμος είναι μονίμως απασχολημένος στο να παραμένει απασχολημένος. Άλλοι έχουν περιέργεια και είναι διαθετημένοι να το δοκιμάσουν όταν βρίκσονται στο κατάλληλο περιβάλλον. Ενστερνιζόμαστε τέτοιες προσεγγίσεις οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο στην φυσική μας κατάσταση και ψυχική υγεία και είμαστε πρόθυμοι να καλλιεργήσουμε μία τέτοια νοοτροπία εσωτερικής ευγνωμοσύνης και αυτοεκτίμησης για το εδώ και το τώρα. Γι αυτόν τον λόγο, οργανώνουμε συχνά ομαδικό διαλογισμό στην ταράτσα του ξενοδοχείου. Παρ’όλα αυτά ο οποιοσδήποτε μπορεί να διαλογιστεί οπουδήποτε στους κήπους μας και αυτό αποτελεί συχνό θέαμα.

Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ

Τα νότια παράλια της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα, της ευρύτερης περιοχής της Παλαιόχωρας είναι μία απόμερη, γαλήνια, άγρια και αδρή γη που κατοικείται από αυθεντικούς, αφιλτράριστους και γνήσιους ανθρώπους. Είναι ένα ορμητήριο για όσους αναζητούν ηρεμία, απλότητα και διαύγεια. Είναι ένα μέρος τύπου ‘επιστροφή-στα-βασικά’, όπου μπορείτε να αφήσετε πίσω σας την βαβούρα, την φασαρία και την πολυπλοκότητα της καθημερινότας, ώστε να καταφέρετε να βρείτε την εσωτερική σας φωνή και ισορροπία. Μέσα στην σιωπή, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τα κύματα που σκάνε στην ακτή, τους ανέμους που φυσάνε και τους γλάρους να φτερουγίζουν…και τότε ακριβώς θα αφουγκραστείτε το δικό σας χτυποκάρδι, συγχρονισμένο με το περιβάλλον. Αυτήν ακριβώς την στιγμή…η μαγεία γεννιέται!