Το φετινό καλοκαίρι στο ξενοδοχείο ΑΡΗΣ

Το φετινό καλοκαίρι στο ξενοδοχείο ΑΡΗΣ

Φέτος, λόγω του ιού COVID-19 που εξαπλώνεται στον πλανήτη, όλοι πρέπει να κάνουμε αλλαγές στις καθημερινές, μηνιαίες και ακόμη και ετήσιες ρουτίνες μας. Έχει επηρεάσει τις περισσότερες από τις πτυχές της ζωής μας. Μέχρι τώρα όλοι είχαμε την ευκαιρία να ανανεώσουμε τις γνώσεις μας σχετικά με τη σημασία της προσωπικής υγιεινής και να διατηρούμε μια ασφαλή απόσταση μεταξύ τους σε όλα τα είδη περιβάλλοντος. Στην Ελλάδα και ειδικά στη  Κρήτη, έχει σημειωθεί έως τώρα πολύ περιορισμένη και πολύ ελεγχόμενη εξάπλωση της πανδημίας, ειδικά σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Εμείς στο Aris Hotel λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες  προφυλάξεις για να το διατηρήσουμε έτσι και λόγω των πρόσφατων εκτεταμένων ανακαινίσεων των εγκαταστάσεων μας – το ξενοδοχείο μας είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να επισκεφθεί το όμορφο χωριό μας αυτό το καλοκαίρι.

Υγιεινή

 

Ακόμη και πριν από το Covid-19, οι αξιολογήσεις μας σχετικά με την καθαριότητα και την υγιεινή ήταν υψηλές σε ταξιδιωτικά site  όπως το Booking.com και το TripAdvisor. Η προσφορά ενός καθαρού και υγιούς περιβάλλοντος ήταν πάντα κορυφαία προτεραιότητα για εμάς και τώρα είναι  περισσότερο από ποτέ. Όλα τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια μας υποβλήθηκαν σε πλήρη ανακαίνιση πρόσφατα, κάτι που το καθιστά εύκολο να διατηρηθεί στο μέγιστο επίπεδο υγιεινής. Ακολουθούμε τις κρατικές οδηγίες σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια και έχουμε μια εκτεταμένη διαδικασία καθαρισμού του ιματισμού στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας.

 

 • Υψηλές βαθμολογίες για την καθαριότητα του ξενοδοχείου
 • Καθαριότητα ιματισμού στους χώρους του ξενοδοχείου
 • Πρόσφατα ανακαινισμένα μπάνια
 • Συνεπής εφαρμογή υγειονομικών οδηγιών

 

Υπαίθριοι χώροι

 

Στο Aris Hotel μπορείτε να απολαύσετε πολλούς υπαίθριους χώρους, όμορφο περιβάλλον και καθαρό αέρα. Διαθέτουμε roof garden όπου μπορείτε να κάνετε γιόγκα, να κάνετε ηλιοθεραπεία ή να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μασάζ. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη υπαίθρια βεράντα όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας ή ένα δροσιστικό απογευματινό ποτό στη σκιά. Επιπλέον, υπάρχουν εξωτερικοί χώροι γύρω από τις εγκαταστάσεις μας, μικρές ιδιωτικές γωνίες με καθίσματα και αιώρες πάνω και ανάμεσα σε εντυπωσιακούς σχηματισμούς βράχου και ενδιαφέρουσες δημιουργίες τέχνης. Στο Aris Hotel έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να τονώσετε τις αισθήσεις σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

 

 • roof garden
 • Υπαίθρια βεράντα
 • Φυσικό περιβάλλον
 • Άνετοι χώροι κήπου

 

Εντός κτηρίου

 

Το Aris Hotel είναι χτισμένο σε δύο ξεχωριστά κτήρια σε ένα ιδιωτικό και ευρύχωρο περιβάλλον.

 

Τον περασμένο χειμώνα αφιερωθήκαμε  στην  αναβάθμιση των κτιρίων μας, ώστε να γίνουν πιο ενεργειακά αποδοτικά. Έχουμε μονώσει τους εξωτερικούς τοίχους με θερμοπρόσοψη και εγκαταστήσαμε ολοκαίνουργιες πόρτες και παράθυρα που βοηθούν στη διατήρηση μιας ωραίας και δροσερής εσωτερικής θερμοκρασίας ακόμη και κατά τους θερμότερους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό με τη σειρά του δίνει στους επισκέπτες μας την ευκαιρία να απολαύσουν άνετες διακοπές εδώ χωρίς να βασίζονται αποκλειστικά στις μονάδες κλιματισμού  . Το σύστημα κλιματισμού μας είναι αυτόνομο  και εναπόκειται σε κάθε επισκέπτη να αποφασίσει εάν και πόσο επιθυμεί να τα χρησιμοποιήσει. Προσφέρουμε επίσης ορισμένα δωμάτια με ανεμιστήρες οροφής για επισκέπτες που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούν καθόλου κλιματισμό (προσφέρουν τόσο ανεμιστήρα όσο και μονάδα κλιματισμού).

 

 • Αναβάθμιση ενεργειακής απόδοσης
 • Ευχάριστη θερμοκρασία εσωτερικών χώρων
 • Αυτόνομος κλιματισμός δωματίων
 • Διαθέσιμα δωμάτια και με ανεμιστήρες οροφής

 

Τα δωμάτια μας

 

Στο Aris Hotel μπορείτε να απολαύσετε αξιόπιστο Wi-Fi υψηλής ταχύτητας σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Έχουμε επίσης εγκαταστήσει νέες έξυπνες τηλεοράσεις 32 ιντσών σε όλα τα δωμάτια όπου μπορείτε να παρακολουθείτε Ελληνικά και δορυφορικά κανάλια ή να ακούτε μουσική.

 

 • Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας σε όλους τους χώρους
 • Smart TV 32 ιντσών σε όλα τα δωμάτια