Bespoke Spaces

Η Παλαιόχωρα είναι ένας προορισμός που κυρίως προσελκύει επισκέπτες που απολαμβάνουν την φύση και αναζητούν ψυχική και σωματική ευεξία. Η συναναστροφή μας με τους επισκέπτες μας καθώς και τα σχόλια που λαμβάνουμε από τις κριτικές, μας έχουν οδηγήσει στο να πάρουμε κάποιες ρηξικέλευθες αποφάσεις και ανακαινίσεις που συμπεριλαμβάνουν τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής των πελατών μας. Δημιουργήσαμε μοναδικούς χώρους με μποέμικη και καλλιτεχνική υπογραφή στο design τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους πορσφέρουν υπηρεσίες ευεξίας και μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας.

Διακόσμηση

Λατρεύουμε να εμπνεόμαστε από την φύση και τα ακατέργαστα υλικά όταν σχεδιάζουμε ταο εσωτερικό του ξενοδοχείου. Νιώθουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να ενσωματώνουμε το μαγευτικό τοπίο της νότιας Κρήτης στο εσωτερικό του ξενοδοχείου ώστε να δημιουργούμε μία ένωση και μία ομαλή μετάβαση για τους επισκέπτες μας, όταν επιστρέφουν στο δωμάτιο. Ζωηρές πινελιές χρώματος στους τοίχους, εμπνευσμένες από την Ελληνική θάλασσα, τον ουρανό και την φύση, δημιουργούν ένα έντονο φόντο στα χειροποίητα ξύλινα κεφαλάρια, κατασκευασμένα από τον οικογενειακό καλλιτέχνη, Κώστα.

Η γωνία των δίσκων βινυλίου

Vynils Collection
Στο πέρασμα των χρόνων έχουμε συγκεντρώσει έναν σημαντικό όγκο δίσκων βινυλίου λόγω της συλλογικής μας αγάπης για την μουσική. Διαφορετικά είδη και μουσικά στυλ απαρτίζουν αυτήν την συλλογή και ήταν προφανές σε μας ότι επιθυμούσαμε να μοιραστούμε την μουσική μας με τους επισκέπτες μας. Αυτό οδήγησε στην δημιουργία της γωνίας με τους δίσκους, όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει μουσική του παρελθόντος, να ανταλλάξει απόψεις και να κάνει προτάσεις. Η μουσική μας ενώνει όλους.

Roof Garden

Roof Garden
Με ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και έμπνευση, δημιουργήσαμε μία μοναδική βεράντα στην ταράτσα ώστε να απολαμβάνουν όλοι τους έξω χώρους και την θέα ολόγυρα. Αιώρες, ένας χώρος καθιστικού και ένας χώρος αφιερωμένος για θεραπείες μασάζ, συνθέτουν μία χαλαρωτική βεράντα που ευνοεί την ξεκούραση και την ευεξία. Γραφτείτε για ένα ιδιωτικό ή σε γκουπ, μάθημα γιόγκα ή κάντε κράτηση για μία θεραπεία μασάζ και απολαύστε το ατέρμονο μπλε του Λιβυκού πελάγους καθώς και των Λευκών Όρεων.

Massage Studio

Studio Μασάζ

Επιστρέφοντας από τις μεγάλες εκδρομές πεζοπορίας, εκμεταλλευτείτε τις υπηρεσίες μασάζ που φιλοξενούνται σε ένα στούντιο μασάζ, με τροπικές επιρροές, στο υπόγειο του Aris Hotel και παρέχονται από επαγγελματίες θεραπευτές μασάζ.

Κήποι

Hotel Garden
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους κήπους μας, καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και προσφέρουν προστιθέμενη αξία στην συνολικη εμπειρία των πελατών μας. Καταπράσινοι κήποι, αιώρες, τροπικά λουλούδια και ενδημική χλωρίδα δημιουργούν ένα γαλήνιο και δροσιστικό περιβάλλον, ιδανικό για διάβασμα ή για ένα απογευματινό κοκτέιλ.

Αίθουσα πρωινού

Ανακαινίσαμε την αίθουσα πρωινού με καινούρια έπιπλα και φωτιστικά ώστε να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο κοινόχρηστο χώρο που συνάδει με την φιλοσοφία design του ξενοδοχείου. Ας ξεκινήσουμε την ημέρα με χαμόγελο!

Ισόγεια βεράντα

Οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε περισσότερο, ειδικά όταν κανείς ταξιδεύει από μακριά για τον τελικό του προορισμό. Η ισόγεια βεράντα, στην πρόσοψη του ξενοδοχείου, κερδίζει το στοίχημα των εντυπώσεων με το ζωηρό καθιστικό που σκιάζεται από δέντρα και τα εκθέματα τέχνης που βρίσκονται διάσπαρτα στον χώρο.